Skip to main content

Jelle Lokhorst - consultant

Kennismaking

 

 

Jelle, consultant bij StructureGroup, combineert zijn opleidingen Bouwkunde en Technische Bedrijfskunde met maar liefst 13 jaar ervaring in de bouw industrie. Hij heeft ervaring in advisering en proces verbetering, en van project engineering tot projectleiding van een internationale digitale strategie. Hiermee is Jelle breed georiënteerd en past de combinatie van bouwkunde en techniek perfect bij StructureGroup.

Van nieuwe onderwerpen krijgt Jelle veel energie, hij is voortdurend bezig om nieuwe dingen te leren. Vaak tot in detail, maar soms volstaat het creëren van een globaal overzicht ook.

Intern is Jelle aan de slag met het verder concretiseren van de dienstverlening van StructureGroup, gericht op de pijler Audit. Tevens mag hij inspecteur Jeroen ondersteunen bij het juridisch onderdeel van de Due-Diligence opdrachten, om de eventuele toekomstige eigenaar goed inzicht te geven in de mogelijke risico's van bestaande huurovereenkomsten. Met zijn bouwkundige achtergrond is hij echter ook inzetbaar voor de onderhoudsinspectie zelf. 

Jelle geeft niet snel op, hij gelooft dat er altijd wel een oplossing is. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen is iets wat hem kenmerkt. Met een combinatie van overzicht en logica komt Jelle snel tot de kern. Hij ziet het als een uitdaging om zelfs in complexe situaties het overzicht te bewaren.

Naast zijn werk bij StructureGroup zou je Jelle kunnen vinden op zijn motor, klussend rondom zijn huis of gezellig in een speeltuin met zijn kinderen.

Molen vastgoed

Over ons

StructureGroup

StructureGroup levert tijdelijke ondersteuning op locatie. Van strategische doelen tot operationele uitvoering, van technische audits tot financiële analyses en van vastgoeddata tot managementinformatie, wij delen onze kennis en kunde en zorgen ervoor dat u uw gestelde doelen behaalt.

Back to top